Työnantajalle

Työnantajalle

Työhyvinvointi on tärkeä osa modernia työkykyjohtamista ja työntekijät arvostavat työnantajaa, joka haluaa pitää huolta työntekijöistään. Hyvinvointikampanjoistamme on hyötyä niin työntekijälle kuin työnantajalle - ja tulokset kantavat pitkälle tulevaisuuteen, parhaimmillaan läpi elämän.

Ammattilaisemme toteuttavat kampanjat kokonaisvaltaisesti – sinun ei tarvitse kuin tilata palvelu ja toimittaa yhteystiedot. Saat kattavat raportit työyhteisösi hyvinvoinnista ja pystyt niiden avulla seuraamaan organisaatiosi edistymistä. Panostaminen henkilöstösi hyvinvointiin tuottaa työkykyä, joka maksaa hyvinvointiin järkevästi sijoitetut eurot takaisin tuloksena.

Olemme osaava ja luotettava kumppani. Kuntoa Kansalle -palvelut tarjoaa Kuntopaikka HH Oy, joka on jo yli kymmenen vuotta toteuttanut organisaatioille ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyviä liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita ympäri Suomea. Tavoitteemme on ohjata ja valmentaa yrityksiä ja ihmisiä kohti kokonaisvaltaista ja elämänmittaista hyvinvointia.

Miksi hyvinvointiin kannattaa panostaa?

  • Olet inhimillinen ja välität työntekijöistäsi: terveyshyödyt seuraavat työntekijää myös työajan ulkopuolelle.
  • Parannat työntekijöidesi sitoutumista ja houkuttelet lisää osaajia riveihisi
  • Saat organisaatiosi voimaan hyvin ja edistät heidän työssä jaksamista.
    Lisäät tuottavuutta ja edesautat työntekijöiden tavoitteiden saavuttamista.
  • Parempi hyvinvointi = Parempi työkyky: Vähennät sairaspoissaoloista aiheutuvia kustannuksia.

Ota yhteyttä >