Meistä

Kuntopaikka HH - Elämänmittaista hyvinvointia

Kuntopaikka HH on vuonna 2010 perustettu suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia edistävä yritys. Tarjoamme erilaisia ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyviä liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita - jokaiseen elämänvaiheeseen niin työpaikoilla kuin kotona. Tavoitteenamme on ohjata ja valmentaa ihmisiä kohti kokonaisvaltaista ja elämänmittaista hyvinvointia.

Kuntoa kansalle -palvelu sisältää erilaisia työyhteisöille ja organisaatioille suunnattuja, räätälöitäviä terveysliikunnan ja hyvinvoinnin kampanjoita. Kampanjat kannustavat ja motivoivat osallistujiaan löytämään itselleen sopivan polun kohti kehon ja mielen terveyttä. Hyvinvoiva työyhteisö on myös työnantajan etu!

Maksuton Koti TV -kanava tarjoaa ikäihmisille suunnattua liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä – omassa olohuoneessa tai palveluasumisessa. Kanavan sisältö tuo rytmiä ja mielekästä sisältöä ikäihmisen arkeen edistäen samalla hyvinvointia.

Kuntoa Kunnalle -palvelu sisältää kunnille suunnattuja liikunnan ja hyvinvoinnin digitaalisia etätukipalveluita. Niiden avulla kunta mahdollistaa asukkailleen pääsyn laadukkaan ja tasapuolisen liikunta- ja hyvinvointivalmennuksen piiriin – iästä, sijainnista ja tulotasoista riippumatta.