Yksilölliset hyvinvoinnin ratkaisut

Yksilölliset hyvinvoinnin ratkaisut

Olemme kaikki erilaisia liikkujia. Elämässämme saattaa olla tilanteita, jolloin kehomme kaipaa enemmän rentoutumista ja huoltoa, kun taas toisessa hetkessä pystymme maksimaalisiin liikuntasuorituksiin – ja kaikkea näiden väliltä. Kaikki työhyvinvointikampanjamme sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Niiden avulla voi löytää säännöllisen arkiliikunnan ilon tai lisätä tietämystään kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tavoitteemme on, että osallistujat saavat vinkkejä omaan jaksamiseen ja elämänlaadun parantamiseen – mahdollisesti koko loppuelämäksi. Kampanjamme sopivat toteutettavaksi missä tahansa, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset mobiilisovellukset ja mittaustyökalut, jotka kulkevat helposti käyttäjän matkassa työpaikalla, toimistossa, etänä ja vapaa-ajalla. Ei myöskään ole väliä, kuinka organisaatiosi on sijoittunut maantieteellisesti – kampanjat ovat sijainnista riippumattomia.

Työhyvinvointikampanjat

Kuntoa Kansalle Kattava

Kattava-kampanja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut osallistujan kuntotasosta ja liikuntatottumuksista huolimatta. Kampanja kattaa liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi valmennuksen henkisen hyvinvoinnin - kuten unen, stressinhallinnan ja palautumisen - edistämiseksi.

Kuntoa Kansalle Tehokas

Tehokas-kampanja tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa, hyödyntäen valmentajiemme tekemiä videomateriaaleja. Online tarjoaa sisältöä arkiaktiivisuuden lisäämiseen, kunnon kohottamiseen, eri tasoisia kuntosali- ja kotiliikuntaohjelmia sekä kehonhuoltoa ja ravinto-ohjeita – kaikille löytyy motivoivaa ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuntoa Kansalle Liikuttava

Liikuttava-kampanja tuo matalalla kynnyksellä ja joukkuehengen motivoimana aktiivisuutta jokaisen osallistujan arkeen. Kampanjassa muodostetut joukkueet kilpailevat keskenään kertyneiden askelten määrästä, joita voi kerryttää mistä tahansa liikunnasta. Tämä kampanja motivoi ja tuo leikkimielisellä kilpailulla positiivisuutta koko organisaatioon!

 
Lue lisää >