Hyvinvoiva työyhteisö on
työnantajan etu

Hyvinvointi ja terveys ovat nykypäivän ihmiselle arjen peruspilareita. Työntekijän hyvinvointi heijastuu työpaikalla tuottavuutena ja sitoutuneisuutena. Työyhteisöstään välittävä työnantaja nähdään vetovoimaisena ja vastuullisena, haluttuna työnantajana.

Kun panostat henkilöstösi hyvinvointiin ja motivoit heidän työkyvyn ylläpitämistä, luot työyhteisöösi terveyttä, jonka avulla muun muassa sairauspoissaolokulut pienenevät.

Työnantajana sinä voit tukea oman henkilöstösi hyvinvointia – ja meillä on sinulle siihen valmiita ratkaisuja.

Tutustu hyvinvointikampanjoihimme >

Etätyö - uusi työnteon arki

Olemme tulleet aikakauteen, jossa etätyö on tietyillä aloilla muodostunut työnteon uudeksi normiksi.

LUE KOKO ARTIKKELI >

Yksilölliset hyvinvoinnin ratkaisut

Olemme kaikki erilaisia liikkujia. Elämässämme saattaa olla tilanteita, jolloin kehomme kaipaa enemmän rentoutumista.

LUE KOKO ARTIKKELI >

Miljoonia askeleita kunnon eteen

Euromasterilla rengasasentajana työskentelevä Markku kyykkää päivässä satoja kertoja.

LUE KOKO ARTIKKELI >
 

Miksi valita Kuntoa kansalle -hyvinvointikampanja

Yksilön hyöty

Kampanjamme tarjoavat mielenkiintoista ja motivoivaa sisältöä lähtötasoliikkujista aktiiviliikkujille: löydät sinulle sopivat työkalut kohti terveellisempiä elämäntapoja joko pienin arkisin teoin tai boostaat terveyttä edistäviä tottumuksiasi jo entisestään – sinä itse päätät tasosi ja tavoitteesi. Lupaamme, että huomaat eron jaksamisessasi.

Työnantajan hyöty

Ammattilaisemme toteuttavat kampanjat kokonaisvaltaisesti – sinun ei tarvitse kuin tilata palvelu ja toimittaa yhteystiedot. Saat kattavat raportit työyhteisösi hyvinvoinnista ja pystyt niiden avulla seuraamaan organisaatiosi edistymistä. Panostaminen henkilöstösi hyvinvointiin tuottaa työkykyä, joka maksaa hyvinvointiin järkevästi sijoitetut eurot takaisin tuloksena.

Luotettava kumppani

Kuntoa Kansalle -palvelut tarjoaa Kuntopaikka HH Oy, joka on jo yli kymmenen vuotta toteuttanut organisaatioille ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyviä liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita ympäri Suomea. Tavoitteemme on ohjata ja valmentaa yrityksiä ja ihmisiä kohti kokonaisvaltaista ja elämänmittaista hyvinvointia.

Työhyvinvointikampanjat

Kuntoa Kansalle Kattava

Kattava-kampanja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut osallistujan kuntotasosta ja liikuntatottumuksista huolimatta. Kampanja kattaa liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi valmennuksen henkisen hyvinvoinnin - kuten unen, stressinhallinnan ja palautumisen - edistämiseksi.

Kuntoa Kansalle Tehokas

Tehokas-kampanja tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa, hyödyntäen valmentajiemme tekemiä videomateriaaleja. Online tarjoaa sisältöä arkiaktiivisuuden lisäämiseen, kunnon kohottamiseen, eri tasoisia kuntosali- ja kotiliikuntaohjelmia sekä kehonhuoltoa ja ravinto-ohjeita – kaikille löytyy motivoivaa ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuntoa Kansalle Liikuttava

Liikuttava-kampanja tuo matalalla kynnyksellä ja joukkuehengen motivoimana aktiivisuutta jokaisen osallistujan arkeen. Kampanjassa muodostetut joukkueet kilpailevat keskenään kertyneiden askelten määrästä, joita voi kerryttää mistä tahansa liikunnasta. Tämä kampanja motivoi ja tuo leikkimielisellä kilpailulla positiivisuutta koko organisaatioon!

 
Lue lisää >

Mittaustekniikka

Kaikki kampanjamme ovat räätälöitävissä organisaation toiveiden mukaisesti ja ne voidaan toteuttaa missäpäin Suomea tahansa. Jokaiseen kampanjaan voidaan lisätä osallistujien henkilökohtaiset Firstbeat- ja/tai InBody-mittaukset, jotka antavat lisäarvoa kehityksen seuraamiseen, joka motivoi.

 

Hyvinvointikampanjan edut

Aloittelijalle

 • Auttaa löytämään terveyttä edistävät arkitottumukset
 • Videona toistettavat liikuntavalmennukset yksinkertaisia ja tehokkaita
 • Selkeät ohjeet ja tekniikat
 • Omassa tahdissa tehtävät ohjelmat
 • Ravintovalmennus

Perusliikkujalle

 • Monipuoliset ohjelmat, jotka tuovat uutta potkua liikkumiseen
 • Liikuntaa, kehonhuoltoa ja palautumista oikeassa suhteessa
 • Ravintovalmennus

Aktiiviliikkujalle

 • Liikunta- ja kehonhuoltoharjoitteet
 • Ravintovalmennus
 • Stressinhallinta
 • Univalmennus
 • Mittaukset
 • Treenipäiväkirja
 

Referenssit

Työhyvinvointia kanssamme tukeneet mm: