Miljoonia askeleita kunnon eteen

Miljoonia askeleita kunnon eteen

Rengasasentajan työpäivässä kroppa joutuu koville. Yhden auton käsittelyssä kyykkyjä kertyy toistakymmentä, ja kiertoliikkeet tuntuvat kyljissä.

Renkaat vaihdetaan päivittäin noin neljäänkymmeneen autoon. Omasta kunnosta täytyy pitää huolta, että työssä jaksaa. Aktiivisuusranneke on tsempannut hyvin liikkumiseen, rengasasentajana 37 vuotta Suomen Euromasterilla työskennellyt Markku Pihlava sanoo.

Työhyvinvoinnin teot ovat motivoineet aktiivista liikkujaa entisestään. Aktiivisuusrannekkeet ovat innostaneet työporukan jäseniä kisaamaan hyvällä fiiliksellä. Joskus kilpailuhenkisyys ajaa liikkumaan oikein kunnolla. Kerran Markulle kertyi kolmessa kuukaudessa askeleita jopa 3,5 miljoonaa.

– Koira taisi väsyä miestä aiemmin, henkilöstöpäällikkö Heli Kangasniemi naurahtaa Markun liikkumisen palolle.rn

rnEuromasterilla työtehtävät vaihtelevat fyysisestä huoltotyöstä toimistotyöhön. Palvelupisteitä on yhteensä 48 ympäri Suomen, ja työntekijöitä on pitkälti yli 300. Kuntoa Kansalle pitää huolen heistä kaikista.

– Meille on tärkeää, että työhyvinvointipalvelut tulevat meidän luo. Vakikasvot ovat tulleet vuosien mittaan työntekijöillemme tutuiksi, ja he tulevat hyvin juttuun. Silläkin on arvonsa, Kangasniemi sanoo.

Liki vuosikymmenen hyvällä yhteistyöllä on saavutettu kunnon tuloksia koko työporukalle.

– Pitkäkestoinen työhyvinvointiin panostaminen näkyy työhyvinvoinnissa ja hyvässä fiiliksessä, Heli toteaa tyytyväisenä.

Työhyvinvointikampanjat

Kuntoa Kansalle Kattava

Kattava-kampanja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut osallistujan kuntotasosta ja liikuntatottumuksista huolimatta. Kampanja kattaa liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi valmennuksen henkisen hyvinvoinnin - kuten unen, stressinhallinnan ja palautumisen - edistämiseksi.

Kuntoa Kansalle Tehokas

Tehokas-kampanja tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa, hyödyntäen valmentajiemme tekemiä videomateriaaleja. Online tarjoaa sisältöä arkiaktiivisuuden lisäämiseen, kunnon kohottamiseen, eri tasoisia kuntosali- ja kotiliikuntaohjelmia sekä kehonhuoltoa ja ravinto-ohjeita – kaikille löytyy motivoivaa ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuntoa Kansalle Liikuttava

Liikuttava-kampanja tuo matalalla kynnyksellä ja joukkuehengen motivoimana aktiivisuutta jokaisen osallistujan arkeen. Kampanjassa muodostetut joukkueet kilpailevat keskenään kertyneiden askelten määrästä, joita voi kerryttää mistä tahansa liikunnasta. Tämä kampanja motivoi ja tuo leikkimielisellä kilpailulla positiivisuutta koko organisaatioon!

 
Lue lisää >