Etätyö - uusi työnteon arki

Etätyö - uusi työnteon arki

Olemme tulleet aikakauteen, jossa etätyö on tietyillä aloilla muodostunut työnteon uudeksi normiksi. Organisaatiot saattavat olla hajautettuna ympäri Suomea – omissa kodeissaan ja vapaa-ajan asunnoissaan. Miten tuoda organisaatio yhteen ja luoda positiivista yhteishenkeä, kun sosiaaliset kohtaamiset työnteon lomassa ovat huomattavasti vähentyneet?

Kuntoa Kansalle -kampanjoista pystymme räätälöimään organisaation tarpeisiin sopivan kokonaispaketin, joka antaa uudenlaista potkua arjessa jaksamiseen. Kampanjamme motivoivat ja tuovat rytmiä työarjen ja vapaa-ajan välille sekä nostattavat organisaation yhteenkuuluvuuden tunnetta leikkimielisellä kilpailu- ja joukkuehengellä. Kampanjat antavat myös puheenaiheita esimerkiksi virtuaalikahvitauoille lisäten sosiaalista kanssakäymistä. Etätyö vaatii työnantajalta välittämistä ja välittämisen uusien ratkaisujen löytämistä. Me autamme sinua siinä.

Työhyvinvointikampanjat

Kuntoa Kansalle Kattava

Kattava-kampanja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut osallistujan kuntotasosta ja liikuntatottumuksista huolimatta. Kampanja kattaa liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi valmennuksen henkisen hyvinvoinnin - kuten unen, stressinhallinnan ja palautumisen - edistämiseksi.

Kuntoa Kansalle Tehokas

Tehokas-kampanja tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa, hyödyntäen valmentajiemme tekemiä videomateriaaleja. Online tarjoaa sisältöä arkiaktiivisuuden lisäämiseen, kunnon kohottamiseen, eri tasoisia kuntosali- ja kotiliikuntaohjelmia sekä kehonhuoltoa ja ravinto-ohjeita – kaikille löytyy motivoivaa ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuntoa Kansalle Liikuttava

Liikuttava-kampanja tuo matalalla kynnyksellä ja joukkuehengen motivoimana aktiivisuutta jokaisen osallistujan arkeen. Kampanjassa muodostetut joukkueet kilpailevat keskenään kertyneiden askelten määrästä, joita voi kerryttää mistä tahansa liikunnasta. Tämä kampanja motivoi ja tuo leikkimielisellä kilpailulla positiivisuutta koko organisaatioon!

 
Lue lisää >