Ajankohtaista
Etätyö - uusi työnteon arki

Etätyö - uusi työnteon arki

Olemme tulleet aikakauteen, jossa etätyö on tietyillä aloilla muodostunut työnteon uudeksi normiksi. Organisaatiot saattavat olla hajautettuna ympäri Suomea – omissa kodeissaan ja vapaa-ajan asunnoissaan. Miten tuoda organisaatio yhteen ja luoda positiivista yhteishenkeä, kun sosiaaliset kohtaamiset työnteon lomassa ovat huomattavasti vähentyneet.

LUE KOKO ARTIKKELI >

Yksilölliset hyvinvoinnin ratkaisut

Olemme kaikki erilaisia liikkujia. Elämässämme saattaa olla tilanteita, jolloin kehomme kaipaa enemmän rentoutumista…

LUE KOKO ARTIKKELI >

Miljoonia askeleita kunnon eteen

Euromasterilla rengasasentajana työskentelevä Markku kyykkää päivässä satoja kertoja.

LUE KOKO ARTIKKELI >

Työhyvinvointikampanjat

Kuntoa Kansalle Kattava

Kattava-kampanja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut osallistujan kuntotasosta ja liikuntatottumuksista huolimatta. Kampanja kattaa liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi valmennuksen henkisen hyvinvoinnin - kuten unen, stressinhallinnan ja palautumisen - edistämiseksi.

Kuntoa Kansalle Tehokas

Tehokas-kampanja tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa, hyödyntäen valmentajiemme tekemiä videomateriaaleja. Online tarjoaa sisältöä arkiaktiivisuuden lisäämiseen, kunnon kohottamiseen, eri tasoisia kuntosali- ja kotiliikuntaohjelmia sekä kehonhuoltoa ja ravinto-ohjeita – kaikille löytyy motivoivaa ja mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuntoa Kansalle Liikuttava

Liikuttava-kampanja tuo matalalla kynnyksellä ja joukkuehengen motivoimana aktiivisuutta jokaisen osallistujan arkeen. Kampanjassa muodostetut joukkueet kilpailevat keskenään kertyneiden askelten määrästä, joita voi kerryttää mistä tahansa liikunnasta. Tämä kampanja motivoi ja tuo leikkimielisellä kilpailulla positiivisuutta koko organisaatioon!

 
Lue lisää >